Neem vrijblijvend contact op: 06 425 191 93
Studio Melkkoe 10 jaar bestaan

Webshop ontwerpen

Eigen webshop beginnen

Wat ga je verkopen? Wat wil je uitstralen? Heb je al nagedacht over de betaalmogelijkheden en over de teksten in de webshop? Hoe wil je gevonden worden? Wil je Google Adwords gaan inzetten of strijd je voor een hoge score in de vrije zoekresultaten (SEO)? Online shoppen is zeer laagdrempelig, maar een online shop beginnen vereist een goed plan. En daar helpen we je graag bij! Natuurlijk zorgen we ook voor realisatie van het plan, zodat jij aan de slag kunt met een goed vindbare en winstgevende webshop.


Wij leggen de focus op jouw webwinkel

Belangrijk bij een webshop is om niet te veel focus te hebben op te weinig. Financiën, je website, voorraad/producten, huisstijl, marketing en communicatie. Focus is een vereiste, maar toch ook weer niet, aangezien alles moet gebeuren om jouw bedrijf te laten pronken. Studio Melkkoe ondersteunt en begeleid je als een heuse partner.Interesse? Bel 06 425 191 93 of mail ons!


Succesvolle webshop

Een succesvolle online winkel is geen toeval. Het hangt naast de aantrekkelijkheid van het product en bijbehorende prijs af van vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, efficiency, meetbaarheid en conversiemogelijkheden. Ook scoren? Succes is binnen handbereik!


Hieronder een greep uit ons gemaakte werk

Opdrachtgever
Natuurlijk Bloeiers
Project
Webshop (responsive).
Omschrijving
www.natuurlijkbloeiers.nl


Opdrachtgever
Ultimate Irons
Project
Webshop (responsive).
Omschrijving
www.tattoosupplies.nl


Heb je interesse gekregen?

Zet de eerste stap.