Neem vrijblijvend contact op: 06 425 191 93
Studio Melkkoe 10 jaar bestaan

Advertenties laten maken

Advertenties laten maken | Studio Melkkoe

Bereik je doelgroep! Advertenties laten maken met pakkende teksten/ontwerpen zorgt ervoor dat deze opvalt, gelezen wordt en tot actie leidt. Welke media ga je inzetten? Wanneer wil je adverteren? Wat is de boodschap? Ga je voor offline, online of beide? We denken graag met je mee! Een pakkende advertentie, op het juiste moment en de juiste plaats, zorgt voor aandacht van jouw doelgroep, toename van je naamsbekendheid en voor vergroting van de omzet.


Spetterende advertenties ontwerpen

Advertenties maken voor in kranten, tijdschriften of magazines is een vak op zich. Het ene redactie bureau ziet graag de advertenties op één manier aangeleverd worden, terwijl het gros van de advertenties op een standaard manier dient te worden gemaakt. Het lijkt altijd wel anders! Gelukkig zijn er geen kleurcodes en varianten die Studio Melkkoe niet kent en kunnen we deze spetterend laten overkomen.Interesse? Bel 06 425 191 93 of mail ons!


Banners ontwerpen

Offline en online. Studio Melkkoe zorgt voor advertenties in alle mogelijke drukformaten en volgens de gewenste online specificaties. Online advertenties, vaak banners genoemd, worden steeds vaker een noodzaak aangezien het gros van de mensen zich online oriënteert. Laat wat van je horen en wij bedenken een advies/strategie op maat. Indien gewenst zijn wij tevens het aanspeekpunt voor de drukker of uitgever. Met Studio Melkkoe val je op!


Hieronder een greep uit ons gemaakte werk

Opdrachtgever
Mulder Optiek
Project
Advertentie voor Rudy Project
Omschrijving
...
Opdrachtgever
Gerben Jansen
Project
Advertentie diverse.
Omschrijving
...
Opdrachtgever
Jan Boontjes Makelaardij
Project
Advertorial, advertentie woningaanbod.
Omschrijving
...
Opdrachtgever
Luitjes Elektrotechniek
Project
Advertentie voor in de gemeneentegids.
Omschrijving
...
Opdrachtgever
Mubo Keukens
Project
Advertentie algemeen
Omschrijving
...

Heb je interesse gekregen?

Zet de eerste stap.