Neem vrijblijvend contact op: 06 425 191 93
Studio Melkkoe 10 jaar bestaan

Marketingcommunicatie

Marketing & communicatie

Studio Melkkoe weet hoe jij de aandacht van jouw doelgroep moet trekken. Wil je liever dat mensen niet meer om je heen kunnen of juist niet meer om je heen willen? Er zit een groot verschil tussen, maar beiden scenario’s klinken aantrekkelijk. Het eerste heeft te maken met het bereik van je bedrijf en het tweede met kwaliteit, ofwel impact daarvan. Wij denken graag met je mee over de meest spraakmakende campagne of over een evenement waar men jaren later nog over praat. De integratie van offline en online instrumenten is daarbij vanzelfsprekend!


Resultaatgericht

Na het bespreken van de mogelijkheden, leggen wij altijd de focus op het resultaat! De ene keer geven wij strategisch advies, wat gevolgd wordt door een operationeel stappenplan. Een andere keer maken wij de flyers en folders compleet voor de beurs van volgende week. Wat het ook is, wij gaan keer op keer voor het eindresultaat.Interesse? Bel 06 425 191 93 of mail ons!


Betrouwbaarheid, kennis en eenvoud

Dit zijn de kernwaarden van Studio Melkkoe en worden elke dag nieuw leven ingeblazen. Wij werken graag open en transparant met al onze klanten, waarbij er altijd ruimte is voor ideeën en suggesties. Geef ons een berichtje en laten we van start gaan!


Heb je interesse gekregen?

Zet de eerste stap.