Neem vrijblijvend contact op: 06 425 191 93
Studio Melkkoe 10 jaar bestaan

Logo ontwerp

Logo laten ontwerpen

Een goed logo ontwerp weerspiegelt de identiteit van je bedrijf of je organisatie. Je logo communiceert in één oogopslag iets over de filosofie, waarden, plaats in de markt en je doelstelling. Het is je beeldmerk; de basis van het imago van je onderneming. Laten we samen op zoek gaan naar een uitstraling die jouw doelgroep aanspreekt!


Een professioneel logo laten ontwerpen

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van je bedrijf. Het belangrijkste bij een logo is dat het je klanten moet aanspreken. Bij Studio Melkkoe begrijpen wij dit als geen ander. Wij ontwerpen niet alleen een logo puur op onze creativiteit, maar kijken hierbij ook naar het marketing technische aspect. Of je nu op zoek bent naar een strak, stijlvol, speels of eenvoudig bedrijfslogo, wij bieden je een professionele uitstraling!Interesse? Bel 06 425 191 93 of mail ons!


Logo en huisstijl

Veel klanten die bij ons een logo laten maken, vragen direct door over de huisstijl van hun website. Deze moeten elkaar namelijk feilloos complementeren. Laat ons een aansprekende huisstijl maken voor uw visitekaartjes, briefpapier en flyers. Studio Melkkoe zorgt voor een uitstraling die jouw bedrijf verdient!


Hieronder een greep uit ons gemaakte werk

Opdrachtgever
Zeuvenuursgoed
Project
Restyle van het logo, website.
Omschrijving
Na het uitbreiden van het assortiment, wilde Zeuvenuursgoed een nieuw, bijpassend logo hebben voor de doelgroep 'kinderen van 0 t/m 14 jaar'.
Opdrachtgever
Jillz
Project
Logo ontwerp, afsprakenkaartje.
Omschrijving
Deze kapster uit Den Helder, wilde een vlot en mooi logo. Studio Melkkoe ging ermee aan de slag en zie hier het resultaat!
Opdrachtgever
Ultimate Irons
Project
Logo ontwerp, webshop.
Omschrijving
Ultimate Irons is een bedrijf die Custum Tattoo Machines maakt. Wij bedachten een stoer en grafisch embleem, die overal voor te gebruiken is.
Opdrachtgever
20 Pascal
Project
Logo ontwerp, visitekaartje.
Omschrijving
Kleuren gaan goed samen in het definiëren van gevaar. Hier bedachten we een logo waarbij dit direct duidelijk is.
Opdrachtgever
Gemeente Schagen
Project
Logo ontwerp 600 jaar stadsrechten Schagen.
Omschrijving
Studio Melkkoe mocht voor deze gelegenheid een logo maken, die het gehele jaar tijdens evenementen is gebruikt. Het logo van de gemeente Schagen hebben we aangehouden en vervormt naar dit embleem.

Heb je interesse gekregen?

Zet de eerste stap.