Neem vrijblijvend contact op: 06 425 191 93
Studio Melkkoe 10 jaar bestaan

Visitekaartjes laten maken

Laat visitekaartjes ontwerpen met uitstraling

Een professioneel visitekaartje moet informeren, nieuwsgierig maken en uitnodigend zijn. Dit realiseren we met het ontwerp, de vorm én de uitvoering. Met onze creatieve ontwerpen en passend gebruik van kleur en logo ben je verzekerd van een onderscheidend eindresultaat. Laat zien wie je bent!


Op maat visitekaartjes laten maken

Onlangs een logo laten ontwerpen? Dan kunnen wij op basis van jouw huidige kleuren en vormen op maat gemaakte visitekaartjes laten maken. We ontwerpen eerst een aantal schetsen die qua look en feel verschillen, maar allen de kernwaarden van het merk zullen uiten. Belangrijk hierbij is welke associatie je jouw doelgroep wilt laten trekken met jouw bedrijf. Laat ons met je sparren en zo tot een unieke uitstraling komen.Interesse? Bel 06 425 191 93 of mail ons!


Ontwerp mogelijkheden

Kies uit vele mogelijkheden: de traditionele look of juist een baanbrekend ontwerp, aparte vormen, enkel- of dubbelzijdige bedrukking, bijzondere materialen. Alles is mogelijk. We helpen je graag! Studio Melkkoe levert een geweldig passend ontwerp en zorgt natuurlijk ook voor het drukwerk.


Hieronder een greep uit ons gemaakte werk

Opdrachtgever
HOP Noord BV
Project
Restyle logo, visitekaartje, A4 folder.
Omschrijving
Het oude logo is vereenvoudigd tot de kern en vanuit daar omgetoverd naar een strak en modern logo. Daarna is het logo omgezet naar een visitekaartje.
Opdrachtgever
Talmor
Project
Restyle logo, visitekaartje, website.
Omschrijving
De herkenbaarheid van het oude logo moest in het nieuwe logo terug te vinden zijn, maar dan in een nieuw en modern jasje. De basis voor de huisstijl was gelegd en werd daarna uitgerold naar o.a. het visitekaartje.
Opdrachtgever
Mister Vape
Project
Logo ontwerp, visitekaartje, webshop.
Omschrijving
Het concept voor het logo was luchtig en speels. Dit moest dus ook naar voren komen in het visitekaartje.
Opdrachtgever
5ive Senses
Project
Logo ontwerp, visitekaartje.
Omschrijving
In deze branche moet je knallen om indruk te maken. Een twist van street en zakelijk waren de punten waaraan het visitekaartje moest voldoen.
Opdrachtgever
Iris de Smit
Project
Ontwerp van de gehele huisstijl.
Omschrijving
De huisstijl moest een modern en rustige sfeer uitstralen. Voor de kleuren was uitgegaan van turquoise en paars.

Heb je interesse gekregen?

Zet de eerste stap.