Neem vrijblijvend contact op: 06 425 191 93
Studio Melkkoe 10 jaar bestaan

CMS

Content Management Systeem

Met een content management systeem (CMS) kun je geheel zelf gegevens op jouw website publiceren. Zónder tussenkomst van een developer. Het CMS van Studio Melkkoe is heel eenvoudig in gebruik. Je kunt gemakkelijk zelf nieuwe pagina’s toevoegen, gegevens aanpassen, contacten afhandelen en mailingen verzenden.


Eenvoud is alles

Vaak lopen onervaren webmasters tegen een te complex content management systeem aan. Het enige wat je wilt doen is een blogbericht of pagina update uitvoeren en je bent daar zowaar een halfuur mee bezig. Tegenwoordig is dit helemaal niet nodig. Studio Melkkoe verzekerd je van een simpel en eenvoudig systeem, dat je met een paar klikken op de muis kunt starten, bewerken en afsluiten.Interesse? Bel 06 425 191 93 of mail ons!


Toegankelijk voor bezoeker en zoekmachine

Het CMS van Studio Melkkoe is eenvoudig te gebruiken én zoekmachinevriendelijk. Er zijn twee doelgroepen waar een website eigenaar zich op dient te focussen, dat zijn menselijke bezoekers en ‘crawlers’ van zoekmachines. Deze ‘crawlers’ lezen en indexeren de website zodat jouw content vindbaar wordt in de zoekresultaten van de betreffende zoekmachine. Hierbij is het wel belangrijk dat jouw website technisch goed in elkaar zit. Dit regelt Studio Melkkoe voor jou als geen ander!


Heb je interesse gekregen?

Zet de eerste stap.