Neem vrijblijvend contact op: 06 425 191 93
Studio Melkkoe 10 jaar bestaan

Auto- en gevelbelettering

Effectieve belettering

Met het gepast inzetten van belettering geef je een duidelijke boodschap af. Studio Melkkoe zorgt voor een kwalitatieve communicatieboodschap die past bij het doel van de belettering. De attentiewaarde beïnvloeden wij met gebruik van de juiste kleur en proportie. Met auto- of gevelreclame van Studio Melkkoe trek je zonder twijfel de aandacht van voorbijgangers!


Autobelettering Studio Melkkoe

Autobelettering is een efficiënte en doeltreffende vorm van reclame. In het verkeer kun je in korte tijd veel mensen bereiken. Beletter de bus, auto, vrachtwagen en zelfs de aanhangwagen voor een professionele uitstraling van jouw wagenpark. Studio Melkkoe realiseert! Variërend van een simpele autobelettering tot zeer uitgebreide full colour boodschappen met een hoge attentiewaarde.Interesse? Bel 06 425 191 93 of mail ons!


Gevelbelettering Studio Melkkoe

Met professionele gevelbelettering laat je je bedrijf stralen! Wil je graag uit het oog springen in een overvolle winkelstraat, of wil je klanten een goede eerste indruk geven die jouw bedrijfspand binnen lopen? Laten we dan samen tot een fantastisch design komen die geheel gericht is op jouw wensen.


Hieronder een greep uit ons gemaakte werk

Opdrachtgever
Marieke Webdesign
Project
Autobelettering
Omschrijving
De achterkant is voor een gedeelte met mintfolie gewrapped. Dit zorgt voor een juiste vlakverdeling van de gehele auto.
Opdrachtgever
Volentibus
Project
Auto- en busbelettering
Omschrijving
Bij de Citroën Cactus is gebruik gemaakt van een mat zwarte folie op de achterkant. Ook zijn er 'doming' stickers aangebracht op beide portieren.
Opdrachtgever
DG Detection Dogs
Project
Autobelettering
Omschrijving
...
Opdrachtgever
Restaurant LEUK!
Project
Reclamebord voor op de muur
Omschrijving
...
Opdrachtgever
Ondernemershuis Schagen
Project
Diverse borden in en om het pand
Omschrijving
...

Heb je interesse gekregen?

Zet de eerste stap.