Neem vrijblijvend contact op: 06 425 191 93
Studio Melkkoe 10 jaar bestaan

Zoekmachine optimalisatie | SEO

Word gevonden via SEO

Zoekmachine optimalisatie realiseert een toename van het aantal relevante (!) bezoekers op jouw website. Studio Melkkoe zorgt ervoor dat jouw website optimaal vindbaar wordt in online zoekmachines als Google. Dit doen we door middel van on-page en off-page optimalisatie. Dit houdt in dat we eerst een stevige basis leggen wat betreft techniek (interne navigatie, snelheid, juiste html-codes) en content (tekst en beeld). Waarna er vervolgens advies wordt gegeven over externe factoren zoals het verkrijgen van backlinks en groeien met Social Media.


Content in balans

Een website heeft twee doelgroepen: de bezoeker en zoekmachines. Voor een optimale indexatie door de zoekmachine moeten de webteksten aan bepaalde voorwaarden voldoen. Maar: indexatiebehoefte moet de informatieverstrekking niet overheersen. Daarom laten wij onze webteksten altijd schrijven door een gespecialiseerde tekstschrijver. Ook afbeeldingen hebben invloed op de vindbaarheid. Ingewikkeld? Maak een afspraak en we maken alles duidelijk.Interesse? Bel 06 425 191 93 of mail ons!


SEO nulmeting

Wil jij graag weten hoe je website er voor staat met betrekking tot online vindbaarheid? Geef een seintje en wij scannen jouw website vrijblijvend op alle belangrijke factoren van SEO. Ben je vervolgens geïnteresseerd in een concrete verbetering, dan zorgen wij voor onderzoek en advies op maat.

Heb je interesse gekregen?

Zet de eerste stap.