Neem vrijblijvend contact op: 06 425 191 93
Studio Melkkoe 10 jaar bestaan

Domeinregistratie

Jouw domeinnaam kiezen

Studio Melkkoe verzorgt de registratie van jouw domein. Natuurlijk denken we eerst mee over de meest geschikte URL. Dit is namelijk een zeer belangrijk beslissingsproces met betrekking tot jouw marketingstrategie. Haal je jouw klanten voornamelijk uit offline of online acquisities? Beide vereisen een andere aanpak. Wat jouw wensen ook zijn, wij controleren of de gewenste domeinnaam beschikbaar is en registreren direct. Daarna ontwerpen we een waanzinnige website en/of webshop die uit het scherm zal spatten!


Ik werf voornamelijk offline mijn klanten

Ga je offline media (radio, TV en print) inzetten om jouw onderneming op de kaart te zetten? Kies dan voor een korte en krachtige URL. Een potentiële klant leest, ziet of hoort de URL en moet deze zelf in de browser typen. Wil een URL het offline dus goed doen, dan moet deze makkelijk te onthouden zijn en lekker in het gehoor liggen. Wij weten hoe!Interesse? Bel 06 425 191 93 of mail ons!


Ik werf voornamelijk online mijn klanten

Je bent bijvoorbeeld een webshop. Dan worden jouw wervingskanalen meestal ‘beperkt’ tot het internet. Een korte en/of simpele naam om te onthouden heeft in bijna alle gevallen voordelen, echter online zijn er ook andere mogelijkheden. Voor SEO is het namelijk zeer nuttig om jouw vak of onderwerp te vermelden in jouw domeinnaam. Ga maar na, een website die ‘punaiseverkoop.nl’ heet, moet wel over het verkopen van punaises gaan. Je bent in de ogen van een zoekmachine in dat geval zeer relevant voor een gerelateerde zoekopdracht.


Heb je interesse gekregen?

Zet de eerste stap.